Om arbeidsom.no

Lær mer om arbeidslivet og arbeidsmarkedet
På arbeidsom.no vil vi publisere fakta, undersøkelser, meninger og kommentarer om ulike deler av arbeidslivet. Vi vil gjerne høre din mening også, så kommenter gjerne under blogginnleggene. Formålet er å lufte tanker som kan bidra til å skape en åpen diskusjon om hvordan gjøre arbeidsmarkedet bedre. I tillegg vil vi gi deg gode tips om hvordan du håndterer jobbsøkerprosessen fra A til Å.

ManpowerGroup arbeider med selskaper og mennesker over hele verden. Dette gir oss forståelse og kunnskap om dagens og fremtidens arbeidsmarked. Vi er lokalisert i mer enn 80 land. I Norge utfører over 35 000 oppdrag årlig. Vi har kontorer i 34 byer og tettsteder og 11 000 medarbeidere knyttet til oss.

Les mer om ManpowerGroup.

ManpowerGroup har sterke verdier og vi er opptatt av å etterleve disse i alt vi gjør:

PERSONLIG

Vi har omtanke for mennesker og arbeidets rolle i deres liv.
Vi respekterer mennesker som enkeltpersoner, stoler på dem, støtter dem, og gjør det mulig for dem å oppnå sine mål.
Vi legger til rette for karriereutvikling gjennom planlegging, trening, opplæring og arbeid.
Vi anerkjenner alles bidrag til vår suksess – våre ansatte, kunder og kandidater. Vi oppmuntrer og belønner prestasjoner.

KOMPETENT

Vi deler vår kunnskap, vår kompetanse og våre ressurser, slik at alle forstår hva som er viktig i dagens og fremtidens arbeidsliv – og hvordan vi best skal handle.
Vi lytter aktivt og bruker denne informasjonen til å forbedre våre relasjoner, løsninger og tjenester.
Med utgangspunkt i vår forståelse av arbeidslivet følger vi aktivt utviklingen og bruker verdens beste

INNOVATIV
Vi leder an i arbeidslivet.
Vi våger å utvikle oss, være nyskapende og pionerer. Vi aksepterer aldri status quo. Vi utfordrer stadig normen for å finne nye og bedre arbeidsmåter. Vi trives med nytenkning og rask respons – vi tar sjanser, og vi vet at vi ikke alltid lykkes, men vi utsetter aldri våre kunder for risiko.